Over mij

Begin jaren negentig ben ik als een van de eerste focustrainers opgeleid door Focuscentrum Den Haag. Ik was meteen enthousiast over deze eenvoudige en krachtige methode. Sindsdien heeft focusing een plaats in mijn leven.

Graag leer ik je om via je lichaam contact te maken met je diepere gevoel en intuïtie. Daardoor moet je minder van jezelf en wordt het makkelijk om minder in je hoofd te zitten. Ook ga je steeds beter begrijpen wat er in je omgaat en ervaar je wat je werkelijk voelt en wilt.

Bij de trainingen komt veel uit mijn verleden samen. Vanuit mijn biologie studie heb ik een wetenschappelijke manier van denken. Bij het geven van zeilles aan volwassenen ontdekte ik mijn passie voor lesgeven. Als redacteur ben ik getraind in het ontwikkelen van toegankelijk lesmateriaal. In mijn werk bij de overheid leerde ik omgaan met groepen. Daarnaast heb ik ervaring met verschillende vormen van spiritualiteit en verschillende manieren van werken aan mezelf.

 

Ik heb grote bewondering voor Adam’s inzet om het focussen voor iedereen toegankelijk te maken. Adam is een ervaren focusbegeleider die op een natuurlijke  manier een warme en vertrouwelijke sfeer weet te creëren. Zijn  stijl van begeleiden heeft mij geholpen om het focussen meer eigen te maken.

Rob

“It isn’t the recognizable feelings that make so much difference. It is sensing the edge, the unclear, what you don’t recognize, which has meaning.”

– Gene Gendlin –

Maak hier een afspraak voor een gratis proefsessie

15 + 9 =

Adam de Jong  |  adam@focusingutrecht.nl  |  06 211 606 81