Het Vervolg

In de vervolgtraining leer je luisteren naar een andere focusser en verdiep je tevens jouw eigen focusvaardigheden. Je leert te herkennen wat er gebeurt en hoe je daar op een goede manier mee om kunt gaan. Je gaat veel zelf aan de slag en zult je eigen stijl van luisteren ontwikkelen. Hier vind je meer informatie over de inhoud van deze training.

De opzet met ervaringsgerichte lessen om de week, thuis verder ontdekken & verkennen en een privé-sessie is hetzelfde als die van de basistraining. De vervolgtraining is bedoeld voor mensen die de basistraining hebben gevolgd, of elders een level I en II certificaat hebben behaald. Het aantal deelnemers is minimaal 3 en maximaal 6.

De training wordt gegeven in de Tarotschool in Utrecht met om de week een les op de vrijdagochtend. Data zijn: 3 en 17  febr, 10 en 24 mrt, 14 en 28 apr, 12 en 26 mei, 9 en 30 jun. Werktijden zijn van 09:30 tot 12:30 uur.

Na afloop krijg je een certificaat (voor levels III en IV) dat wordt erkend door The International Focusing Institute. Hiermee heb je toegang tot de begeleidersopleiding. De kosten zijn € 485 incl. cursusmateriaal en exclusief het cursusboek Focussen van Erna de Bruijn. Voor minima is reductie mogelijk.

Als we elkaar nog niet kennen, maak ik graag van te voren kennis met (live of online). Jij kan dan kijken of de vervolgtraining wat voor je is en ik krijg een beeld van jouw wensen en verwachtingen. De sessie is vrijblijvend en kost €15. 

Ik wil meer weten over de vervolgtraining.

7 + 2 =

Adam brengt je op een deskundige manier stapsgewijs in aanraking met de wijsheid van je lichaam. De training heeft een goede balans tussen theorie en oefenen en Adam geeft op een plezierige manier opbouwende feedback. Met veel enthousiasme kijk ik uit naar de vervolgtraining. Ik wil nog beter naar mijn gevoel leren luisteren en nog beter leren luisteren naar en afstemmen op de mensen die ik begeleid.

Doesjka Kuhlemeier

Beeldcoach ®

“What is split off, not felt, remains the same. When it is felt, it changes. If there is something bad, sick or unsound, let it inwardly be and breathe.”

– Gene Gendlin –

Adam de Jong  |  adam@focusingutrecht.nl  |  06 211 606 81