Het Vervolg

In de vervolgtraining leer je luisteren naar een andere focusser en verdiep je tevens jouw eigen focusvaardigheden. Je leert te herkennen wat er gebeurt bij de focusser en hoe je daar op een goede manier mee om kunt gaan. Je gaat veel zelf aan de slag en zult je eigen stijl van luisteren ontwikkelen. Hier vind je meer informatie over de inhoud van deze training.

De opzet met ervaringsgerichte lessen om de week, thuis verder ontdekken & verkennen is hetzelfde als die van de basistraining. De vervolgtraining is bedoeld voor mensen die de basistraining hebben gevolgd, of elders een level I en II certificaat hebben behaald. 

De training wordt gegeven in het centrum van Utrecht (Parkstraat) op vrijdagochtenden met werktijden van 09:30 tot 12:30/13:00 uur. Het aantal deelnemers is minimaal 4 en maximaal 6. Data zijn: 27 okt, 10 en 24 nov, 8 en 22 dec, 12 en 26 jan en 9 en 16 febr en 8 maart. 

Na afloop krijg je een certificaat (Focusing level III en IV) dat wordt erkend door The International Focusing Institute. Hiermee heb je toegang tot de begeleidersopleiding. De kosten zijn € 485 incl. cursusmateriaal en exclusief het cursusboek Focussen van Erna de Bruijn. Voor minima is reductie mogelijk.

Als je nog geen training bij Focusing Utrecht hebt gevolgd, heb ik graag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met je (life of online). Jij kan dan kijken of de vervolgraining wat voor je is en ik krijg een beeld van jouw leerwensen en uitgangssituatie. 

Focusing is een fantastische manier om beter in contact te komen met de wijsheid van je eigen lichaam.
Adam is een zeer ervaren en prettige docent, die zowel de theorie als praktische kant van focusing helder en enthousiast kan overbrengen.​
Peter van de Ven

ICT'er

Adam brengt je op een deskundige manier stapsgewijs in aanraking met de wijsheid van je lichaam. De training heeft een goede balans tussen theorie en oefenen en Adam geeft op een plezierige manier opbouwende feedback. Ik heb nog beter naar mijn gevoel leren luisteren en nog beter leren luisteren naar en afstemmen op de mensen die ik begeleid.

Doesjka Kuhlemeier

Beeldcoach ®

“What is split off, not felt, remains the same. When it is felt, it changes. If there is something bad, sick or unsound, let it inwardly be and breathe.”

– Gene Gendlin –

Adam de Jong  |  adam@focusingutrecht.nl  |  06 211 606 81