Trainen

In de trainers leer- werkplaats ontwikkel je jouw manier om Focusing over te dragen via een basiscursus of workshops. Je experimenteert met verschillende werkvormen en leert vanuit een focussende houding om te gaan met de groepsdynamiek.

Verspreid over het jaar zijn er negen bijeenkomsten waarin je zelf een  basistraining ontwikkelt. Als je dat wilt, zijn er drie aanvullende bijeenkomsten op het niveau van de vervolgtraining. Tussen de bijeenkomsten door werk je aan de hand van opdrachten jouw programma uit en focus je met medecursisten.

In deze brochure vind je meer informatie over de opzet en inhoud van de leer- werkplaats.

Ik geef de leer- werkplaats samen met Aaffien de Vries in de Tarotschool in Utrecht. Aantal deelnemers minimaal 4 en maximaal 8.

Data in 2023: 6 okt, 8 dec en in 2024: 12 jan, 1 mrt, 5 apr, 24 mei, 21 jun, 6 sept en 11 okt.  Het eventuele aanvullende programma (drie bijeenkomsten, waarvan één online) wordt in overleg met de deelnemers ingepland. De werktijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur.

De kosten voor deze opleiding zijn € 2250,-. Het aanvullende programma kost € 550,-. Als je wilt kan je na afloop van de training worden voorgedragen voor certificering als Focusing Trainer door The International Focusing Institute.

Benieuwd of dit wat voor je is?

Aaffien en ik zijn bereikbaar op aaffien.de.vries@gmail.com, tel 0592 162613 of adam@focusingutrecht.nl, tel 06 211 606 81. Opgave (met annuleringsvoorwaarden) via de site van Focuscentrum Aaffien de Vries.

Tijdens mijn opleiding maakte ik kennis met Focusing. Dit bleef me intrigeren en ik wilde me er meer in verdiepen. Op de open avonden van Adam kon ik oefenen. Vanaf het begin heb ik me er welkom gevoeld, de sfeer is prettig, een echte aanrader.

Andrea Moffatt

Psychosociaal Therapeute

“What is true is already so. Owning up to it doesn’t make it worse. And because it is true, it is there to be interacted with. People can stand what is true, for they are already enduring it.”

– Gene Gendlin –

Adam de Jong  |  adam@focusingutrecht.nl  |  06 211 606 81