Open avonden

Als je met anderen wilt focussen vanuit je eigen huis kan dat op de online open focusavonden. Voor deze avonden hoef je zeker geen volleerd focusser te zijn. Je moet wel (enige) praktische ervaring hebben als focusser en als luisteraar.

Na een korte kennismaking gaan we gezamenlijk met de aandacht ‘naar binnen’. Daarna kan je in twee- of drietallen focussen in break-out rooms. Zo rond half tien komt iedereen weer bij elkaar voor een korte nabespreking en gezamenlijke afsluiting.

Elke derde of vierde woensdag van de maand is er een online open focusavond. 

De eerstkomende avond is op 25 mei. Als je mee wilt doen, hoor ik dat graag uiterlijk de dinsdag ervoor. Na opgave ontvang je een Zoom-link. De avond duurt van 20:00 tot 22:00 uur. Vijf minuten van tevoren kan je inloggen.

De avond gaat door met minimaal twee deelnemers. Bijdrage is €5 te verrekenen via een Tikkie.

 

Tijdens mijn opleiding maakte ik kennis met focusing. Dit bleef me intrigeren en ik wilde me er meer in verdiepen. Op de open avonden van Adam kon ik oefenen. Vanaf het begin heb ik me er welkom gevoeld, de sfeer is prettig, een echte aanrader.

Andrea Moffatt

Psychosociaal Therapeute

De online open focusavonden bieden mij een prettige oefenplek. De openheid in Adam’s communicatie zorgt voor een vertrouwde sfeer.

Gini

“When you feel the body from the inside, there is a door.”

– Gene Gendlin –

Ja, ik heb praktische ervaring met focusing en doe mee met de open avond!

14 + 9 =

Adam de Jong  |  adam@focusingutrecht.nl  |  06 211 606 81 | KvK nr 80233864