Open avonden

Focusing kan je leven veranderen. Als het goed is, heb je daarvan iets geproefd in een training of cursus. Als je met andere focussers in verbinding wilt blijven en oefenen kan dat op de open focusavonden. De open avonden zijn voor iedereen met enige focuservaring. Je hoeft dus zeker geen ervaren focusser te zijn. Het is wel belangrijk dat je vertrouwd bent met het proces, zodat je als luisteraar de focusser ‘niet voor de voeten loopt’.

De open avonden zijn elke maandagavond. Start is om 20:00 uur. Nieuwe mensen kunnen een link aanvragen tot uiterlijk 12:00 uur de dag ervoor. 21 December is er geen open avond i.v.m. de kerstvakantie. De avonden op 28 december en 4 januari gaan gewoon door.

Na een korte kennismaking gaan we gezamenlijk met de aandacht naar binnen. Daarna focussen we in twee- of drietallen in breakout rooms. Zo rond half tien komt iedereen weer bij elkaar voor een korte nabespreking en gezamenlijke afsluiting.

De online open focusavonden bieden mij een prettige oefenplek. De openheid in Adam’s communicatie zorgt voor een vertrouwde sfeer.

Gini

“When you feel the body from the inside, there is a door”

– Gene Gendlin –

Ja, ik doe mee met de open avond!

8 + 8 =

Adam de Jong  |  adam@focusingutrecht.nl  |  06 211 606 81