Open avonden

Als je met anderen wilt focussen kan dat op de open focusavonden. Voor deze avonden hoef je zeker geen volleerd focusser te zijn. Je moet wel (enige) praktische ervaring hebben als focusser en als luisteraar.

Na een korte kennismaking gaan we gezamenlijk met de aandacht ‘naar binnen’. Daarna focussen we in twee- of drietallen. Zo rond half tien komt iedereen weer bij elkaar voor een korte nabespreking en gezamenlijke afsluiting.

Aanbod

In Utrecht zijn er open avonden van Truus van Alfen en van Focusing Utrecht. Alle avonden beginnen om 20:00 uur en duren tot uiterlijk 22:00 uur.

eerste maandag van de maand: live bij Truus van Alfen thuis (wellicht op termijn online);

derde woensdag van de maand: live van Focusing Utrecht, locatie Soesterberg (Dorpsplein 4a).

vierde woensdag van de maand: online van Focusing Utrecht, via Zoom.

Aanmelding 

Aanmeldingen voor avonden van Truus van Alfen: uiterlijk de zaterdag ervoor via vanalfen100@gmail.com of telefonisch 0621486513

Aanmeldingen voor avonden van Focusing Utrecht: uiterlijk de zondag ervoor via de site, per mail of whatsapp.

De avonden gaan door met minimaal twee deelnemers.

Kosten

Bij de live avonden staat een potje op tafel voor een vrijwillige bijdrage. Online avonden kosten €5 en worden achteraf verrekend met een Tikkie.

 

Tijdens mijn opleiding maakte ik kennis met focusing. Dit bleef me intrigeren en ik wilde me er meer in verdiepen. Op de open avonden van Adam kon ik oefenen. Vanaf het begin heb ik me er welkom gevoeld, de sfeer is prettig, een echte aanrader.

Andrea Moffatt

Psychosociaal Therapeute

De online open focusavonden bieden mij een prettige oefenplek. De openheid in Adam’s communicatie zorgt voor een vertrouwde sfeer.

Gini

“When you feel the body from the inside, there is a door.”

– Gene Gendlin –

Ja, ik heb praktische ervaring met focusing en doe mee met de open avond!

5 + 5 =

Adam de Jong  |  adam@focusingutrecht.nl  |  06 211 606 81 | KvK nr 80233864