Open avonden

Als je met anderen wilt blijven focussen en met andere focussers in verbinding wilt blijven, kan dat op de open focusavonden. Om mee te te kunnen doen hoef je zeker geen volleerd focusser te zijn. Je moet wel voldoende praktische ervaring hebben om actief te kunnen participeren, zowel in de rol van focusser als die van luisteraar.

Na een korte kennismaking gaan we gezamenlijk met de aandacht ‘naar binnen’. Daarna focussen we in twee- of drietallen in live of online breakout rooms. Zo rond half tien komt iedereen weer bij elkaar voor een korte nabespreking en gezamenlijke afsluiting.

Aanbod

De laatste open avond voor de zomer is op 14 juli. Na de zomer zijn de avonden van Focusing Utrecht afgestemd op die van Truus van Alphen. Alle avonden beginnen om 20:00 uur en duren tot uiterlijk 22:00 uur. Het gezamenlijke aanbod in en vanuit Utrecht ziet vanaf 18 augustus als volgt uit:

iedere eerste maandag van de maand: live bij Truus van Alphen (wellicht op termijn online);

iedere derde woensdag van de maand: live bij Focusing Utrecht;

iedere vierde woensdag van de maand: online bij Focusing Utrecht via Zoom.

Aanmelding 

Aanmeldingen voor avonden bij Focusing Utrecht uiterlijk de maandag ervoor via de site, per mail of whatsapp.

Aanmeldingen voor avonden bij Truus van Alphen: uiterlijk de zaterdag ervoor via vanalphen100@gmail.com of telefonisch 0621486513

De avonden gaan door met minimaal twee deelnemers.

Kosten

Bij de live avonden staat een potje op tafel voor een vrijwillige bijdrage. De kosten voor de online avonden zijn €3 en worden achteraf verrekend met een Tikkie.

 

Tijdens mijn opleiding maakte ik kennis met focusing. Dit bleef me intrigeren en ik wilde me er meer in verdiepen. Op de open avonden van Adam kon ik oefenen. Vanaf het begin heb ik me er welkom gevoeld, de sfeer is prettig, een echte aanrader.

Andrea Moffatt

Psychosociaal Therapeute

De online open focusavonden bieden mij een prettige oefenplek. De openheid in Adam’s communicatie zorgt voor een vertrouwde sfeer.

Gini

“When you feel the body from the inside, there is a door”

– Gene Gendlin –

Ja, ik heb praktische ervaring met focusing en doe mee met de open avond!

4 + 10 =

Adam de Jong  |  adam@focusingutrecht.nl  |  06 211 606 81 | KvK nr 80233864