Open avonden

Als je met anderen wilt blijven focussen en met andere focussers in verbinding wilt blijven, kan dat op de open focusavonden. Om mee te te kunnen doen hoef je zeker geen volleerd focusser te zijn. Je moet wel voldoende praktische ervaring hebben om actief te kunnen participeren, zowel in de rol van focusser als die van luisteraar .

Na een korte kennismaking gaan we gezamenlijk met de aandacht ‘naar binnen’. Daarna focussen we in twee- of drietallen in breakout rooms. Zo rond half tien komt iedereen weer bij elkaar voor een korte nabespreking en gezamenlijke afsluiting.

Iedere woensdag is er een open avond. Start is om 20:00 uur, einde tussen 21:30 en 22:00 uur. Je kan vanaf 19:50 uur inloggen. Op 5 mei is er geen open avond.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Laat elke keer dat je meedoet het vóór 18:00 uur even weten via onderstaand formulier of via de mail. Nieuwe mensen kunnen een link aanvragen tot uiterlijk 12:00 uur de dag ervoor.

Tijdens mijn opleiding maakte ik kennis met focusing. Dit bleef me intrigeren en ik wilde me er meer in verdiepen. Op de open avonden van Adam kon ik oefenen. Vanaf het begin heb ik me er welkom gevoeld, de sfeer is prettig, een echte aanrader.

Andrea Moffatt

Psychosociaal Therapeiute

De online open focusavonden bieden mij een prettige oefenplek. De openheid in Adam’s communicatie zorgt voor een vertrouwde sfeer.

Gini

“When you feel the body from the inside, there is a door”

– Gene Gendlin –

Ja, ik doe mee met de open avond!

12 + 9 =

Adam de Jong  |  adam@focusingutrecht.nl  |  06 211 606 81 | KvK nr 80233864