Open avonden

Heb je een cursus Focusing gedaan en wil je met met andere focussers in contact blijven en verder oefenen en verdiepen? 

De open Focusing avonden zijn toegankelijk voor iedereen met enige praktische ervaring als focusser en in de rol van luisteraar.

Na een korte kennismaking gaan we gezamenlijk met de aandacht ‘naar binnen’. Daarna focussen we in twee- of drietallen. Zo rond half tien eindigen we met een korte nabespreking en gezamenlijke afsluiting.

Na de zomer worden de open avonden weer live bijeenkomsten bij mij thuis. De eerstkomende avond is op donderdag 18 augustus. Daarna is er in principe elke derde woensdag van de maand een open avond. Aanvang is 19:45 uur zodat we om acht uur kunnen beginnen met focussen. Eindtijd is uiterlijk 22:00 uur.

Als je mee wilt doen, hoor ik dat graag uiterlijk de maandag ervoor. De avond gaat door met minimaal twee deelnemers. Er staat een potje op tafel voor een vrijwillige bijdrage.

Tijdens mijn opleiding maakte ik kennis met focusing. Dit bleef me intrigeren en ik wilde me er meer in verdiepen. Op de open avonden van Adam kon ik oefenen. Vanaf het begin heb ik me er welkom gevoeld, de sfeer is prettig, een echte aanrader.

Andrea Moffatt

Psychosociaal Therapeute

De online open focusavonden bieden mij een prettige oefenplek. De openheid in Adam’s communicatie zorgt voor een vertrouwde sfeer.

Gini

“When you feel the body from the inside, there is a door.”

– Gene Gendlin –

Ja, ik heb praktische ervaring met focusing en doe mee met de open avond!

2 + 8 =

Adam de Jong  |  adam@focusingutrecht.nl  |  06 211 606 81 | KvK nr 80233864