Vervolgtraining

In de vervolgtraining verdiep je jouw focusvaardigheden en ontwikkel je je als luisteraar. Je leert ontspannen te luisteren en te herkennen wat er gebeurt. En hoe je daar op een goede manier mee om kunt gaan. Je oefent veel in deze training en zult je eigen stijl van luisteren ontwikkelen.

De opzet met ervaringsgerichte lessen om de week, thuis verder ontdekken & verkennen en een privé-sessie is hetzelfde als in de basistraining. De vervolgtraining is bedoeld voor mensen die de basistraining hebben gevolgd of elders een level I en II certificaat hebben behaald.

Voorafgaand aan de training hebben we een voorgesprek om verwachtingen te verhelderen. Het voorgesprek is uiteraard vrijblijvend en gratis.

De eerste en vijfde les komen we fysiek bij elkaar in Utrecht; de overige lessen zijn online. De training start op  7 oktober met een fysieke bijeenkomst. De lessen op 4 en 18 november en 2 december zijn online. De tweede fysieke bijeenkomst is op 16 december. De lessen op 6 en 20 januari en 3 februari zijn weer online. Elke les begint om 14:00 uur. Online lessen duren twee tot maximaal tweeënhalf uur. De live lessen duren drie uur.

Na afloop krijg je een certificaat dat wordt erkend door The International Focusing Institute (level III en IV). Hiermee heb je toegang tot de begeleidersopleiding. De kosten zijn € 390, incl. cursusmateriaal en het boek Focussen van Erna de Bruijn. Voor minima is reductie mogelijk.

Tijdens mijn opleiding  maakte ik kennis met focusing. Dit bleef me intrigeren en ik wilde me er meer in verdiepen. Op de open avonden van Adam kon ik oefenen. Vanaf het begin heb ik me er welkom gevoeld, de sfeer is prettig, een echte aanrader.

Andrea Moffatt

Psychosociaal Therapeute

“Every bad feeling is potential energy toward a more right way of being if you give it space to move toward its rightness.”

– Gene Gendlin –

Maak hier een afspraak voor een gratis kennismakingssessie

13 + 8 =

Adam de Jong  |  adam@focusingutrecht.nl  |  06 211 606 81