Vervolgtraining

In de vervolgtraining verdiep je jouw focusvaardigheden en ontwikkel je je als luisteraar. Je leert ontspannen luisteren naar een focusser, herkennen wat er gebeurt en hoe je daar op een goede manier mee om kunt gaan. Je oefent veel in deze training en zult je eigen stijl van luisteren ontwikkelen.

De opzet met ervaringsgerichte lessen om de week, thuis verder ontdekken & verkennen en een privé-sessie is hetzelfde als in de basistraining. De vervolgtraining is bedoeld voor mensen die de basistraining hebben gevolgd of elders een level I en II certificaat hebben behaald.

Voorafgaand aan de training hebben we een voorgesprek om verwachtingen te verhelderen. Het voorgesprek is uiteraard vrijblijvend en gratis.

De training is op acht vrijdagochtenden. De tweede en vijfde les komen we fysiek bij elkaar in Utrecht; de overige lessen zijn online. Elke les begint om 10:00 uur. Online lessen duren tweeëneenhalf uur, fysieke lessen drie uur.

De vervolgtraining is op: 29 jan, 12 febr (live), 5 en 19 mrt, 2 apr (live), 16 en 30 apr, 21 mei.

Na afloop krijg je een certificaat dat wordt erkend door The International Focusing Institute (level III en IV). Hiermee heb je toegang tot de begeleidersopleiding. De kosten zijn € 435, incl. cursusmateriaal en het boek Focussen van Erna de Bruijn. Voor minima is reductie mogelijk.

Focusing helpt me om grote en kleine kwesties in het leven te duiden en vooruit te bewegen. Met zijn rijke kennis en ervaring leert Adam je de techniek op een rustige, aandachtige en open manier. Een echte aanrader!

Saskia Bosscha

Bedrijfskundige

“Every bad feeling is potential energy toward a more right way of being if you give it space to move toward its rightness.”

– Gene Gendlin –

Maak hier een afspraak voor een gratis kennismakingssessie

4 + 15 =

Adam de Jong  |  adam@focusingutrecht.nl  |  06 211 606 81