Basistraining

Na deze training kan je zelfstandig focussen zonder begeleider of luisteraar. In de eerste helft leer je de benodigde vaardigheden om te kunnen werken met een felt-sense en dieper naar je lichaam te luisteren. In de tweede helft van de training leer je om te gaan met innerlijke tegenstrijdigheden, een ‘innerlijke criticus’ en een ‘innerlijk kind’.

Kern van de lessen zijn ervaringsgerichte oefeningen. Thuis ga je aan de slag met kleine opdrachtjes. Je oefent met je medecursisten en verkent verder wat je tijdens de lessen hebt geleerd. Daarnaast heb je één privé-sessie. Al met al ben je zo’n dikke vier maanden intensief bezig, zodat je je focusing ook echt eigen maakt. Na afloop kan je het focussen blijven oefenen op de open avonden.

De training is op 10 vrijdagochtenden om de week. Daarvan zijn drie lessen ‘live’, de overige lessen zijn online. Live lessen duren drie uur. Online lessen duren tweeëneenhalf uur.

De eerstkomende basistraining start in januari ’22.

Na afloop krijg je een certificaat (voor levels I en II) dat wordt erkend door The International Focusing Institute. Hiermee heb je toegang tot level III en IV cursussen en diverse workshops. De kosten zijn €485 incl. cursusmateriaal en de Luisterwaaier van Aaffien de Vries. Niet goed, geld terug; voor minima is reductie mogelijk.

Graag maak ik van te voren kennis met je door middel van een focussessie (live of online).
Jij kan dan kijken of focusing en de training wat voor je zijn. Ik krijg een beter beeld van jouw wensen als cursist en jouw beginsituatie. De sessie is vrijblijvend en kost €15. Het aantal deelnemers is minimaal 2 en maximaal 6.

Adam brengt je op een deskundige manier stapsgewijs in aanraking met de wijsheid van je lichaam. De training heeft een goede balans tussen theorie en oefenen en Adam geeft op een plezierige manier opbouwende feedback. Met veel enthousiasme kijk ik uit naar de vervolgtraining. Ik wil nog beter naar mijn gevoel leren luisteren en nog beter leren luisteren naar en afstemmen op de mensen die ik begeleid.

Doesjka Kuhlemeier

Beeldcoach ®

Focussen helpt echt om van binnenuit te voelen en ervaren wat er gebeurt. Ik kreeg van binnenuit antwoorden op de levensvragen waar ik mee bezig ben. In de cursus weet Adam een eenheid te creëren waardoor ieder zich veilig en vertrouwd voelt. De cursus was vanaf het begin tot het eind duidelijk en overzichtelijk, waardoor je goed leert focussen.

Karien Mulder

Levensloopcoach i.o.

“Let yourself be silently drawn by the strange pull of what you really love. It will not lead you astray.”

– Gene Gendlin –

Benieuwd of focusing wat voor je is? Maak hier een afspraak voor een proefsessie (€15)

12 + 15 =

Adam de Jong  |  adam@focusingutrecht.nl  |  06 211 606 81