Over mij

Begin jaren negentig ben ik als een van de eerste focustrainers opgeleid door Focuscentrum Den Haag. Sindsdien heeft focusing een plaats in mijn leven. De laatste jaren ben ik – naast mijn werk bij de overheid (gezondheidsbescherming en preventie) – actief bezig om focusing breder te delen.

Graag leer ik je om op een eenvoudige manier via je lichaam contact te maken met je diepere gevoel en intuïtie. Dat geeft ontspanning en rust, je moet minder van jezelf en zit minder in je hoofd. Ook ga je steeds beter aan voelen in welke richting je leven zich verder wil ontwikkelen.

Ik vind het mooi dat bij de trainingen veel uit mijn verleden van pas komt. Als bioloog heb ik een wetenschappelijke manier van denken. Als zeilleraar ontdekte ik mijn passie voor lesgeven aan volwassenen. Daarnaast heb ik ervaring met veel verschillende manieren van werken aan jezelf.

 

Ik heb grote bewondering voor Adam’s inzet om het focussen voor iedereen toegankelijk te maken. Adam is een ervaren focusbegeleider die op een natuurlijke  manier een warme en vertrouwelijke sfeer weet te creëren. Zijn  stijl van begeleiden heeft mij geholpen om het focussen meer eigen te maken.

Rob

“It isn’t the recognizable feelings that make so much difference. It is sensing the edge, the unclear, what you don’t recognize, which has meaning.”

– Gene Gendlin –

Maak hier een afspraak voor een gratis proefsessie

13 + 2 =

Adam de Jong  |  adam@focusingutrecht.nl  |  06 211 606 81