Basistraining

Na deze training kan je zelfstandig focussen zonder begeleider of luisteraar. In de eerste helft leer je de basis van het werken met een felt-sense. In de tweede helft van de training leer je om te gaan met innerlijke tegenstrijdigheden, met een ‘innerlijke criticus’ en een ‘innerlijk kind’.

Kern van de lessen zijn ervaringsgerichte oefeningen. Tussen de lessen ga je thuis aan de slag met kleine opdrachtjes. Je oefent met je medecursisten en verkent verder wat je tijdens de lessen hebt geleerd. Daarnaast heb je één privé-sessie. Al met al ben je drie maanden intensief bezig, zodat je je focusing ook echt eigen maakt. Na afloop kan je meedoen met de open avonden van Focusing Utrecht.

De training is op acht vrijdagochtenden. De eerste en vijfde les komen we fysiek bij elkaar in Utrecht; de overige lessen zijn online. Alle lessen beginnen om 10:00 uur.

Na afloop krijg je een certificaat (voor levels I en II) dat wordt erkend door The International Focusing Institute. Hiermee heb je toegang tot level III en IV cursussen en diverse workshops. De kosten zijn €435 incl. cursusmateriaal en de Luisterwaaier van Aaffien de Vries. Voor minima is reductie mogelijk.

De eerstvolgende basistraining start in 2021. Data zijn: 22 jan (live), 5 en 19 febr, 5 mrt, 19 mrt (live), 2, 16 en 30 april. 

Reeds gestart zijn: Groep I: 2 (live), 16 en 30 sept, 28 okt, 25 nov (live), 9 en 23 dec, en 13 jan. Groep II: 11 (live) en 18 sept, 2 en 16 okt, 30 okt (live), 13 en 27 nov, en 11 dec.

Graag maak ik van te voren kennis met je en hebben we een korte focusingsessie (live of online).
Jij kan dan kijken of focusing en de training wat voor je is. Ik krijg een beter beeld van jouw beginsituatie en jouw wensen als cursist. De sessie is vrijblijvend en gratis. Het aantal deelnemers is minimaal 3 en maximaal 6.

Focussen helpt echt om van binnenuit te voelen en ervaren wat er gebeurt. Ik kreeg van binnenuit antwoorden op de levensvragen waar ik mee bezig ben. In de cursus weet Adam een eenheid te creëren waardoor ieder zich veilig en vertrouwd voelt. De cursus was vanaf het begin tot het eind duidelijk en overzichtelijk, waardoor je goed leert focussen.

Karien Mulder

Levensloopcoach i.o.

“Experience is richness. We think more than we can say. We feel more than we can think. We live more than we can feel. And there is much more still.”

– Gene Gendlin –

Maak hier een afspraak voor een gratis proefsessie

11 + 13 =

Adam de Jong  |  adam@focusingutrecht.nl  |  06 211 606 81